Boekpresentatie ‘De partituur voor De toverfluit’

2 oktober 2017

In aanwezigheid van de auteur, de Kroatische schrijver Ludwig Bauer, wordt de roman De partituur voor De toverfluit gepresenteerd bij boekhandel Pegasus.

Van harte welkom op 20 oktober a.s. om 17 uur op Singel 367 in Amsterdam.

Lovende recensies

Deze roman, over de pijn van integratie van migranten en vluchtelingen in het rijke westen, heeft al lovende recensies gekregen in Nederland.

Zo schreef Johannes van der Sluis in zijn column in Tzum:
‘Op basis van deze roman is het namelijk zonneklaar dat we met een bijzondere schrijver te maken hebben. (…) zoals elke grote romanschrijver geeft Bauer geen antwoord, maar stelt hij vragen, over het onvermogen of vermogen van de menselijke liefde, de mogelijkheid of onmogelijkheid van vergeving. Juist om die reden, dat Bauer geen antwoorden geeft, maar toont, zou hij door elk medium dat zichzelf serieus neemt voor een vraaggesprek moeten worden uitgenodigd. 

Mieke Schepens gaf 4 sterren
‘(…) voor dit hedendaags verhaal uit het jonge verleden over liefde, leven, loslaten, begrip en lijden.
Recensente Hanneke Tinor-Centi schreef:
‘Bauer bezit de gave om in detaillistisch te schrijven zonder ook maar één moment te vervelen. Dat heeft voornamelijk te maken met de mans’ kundige en fraaie stijl. Zijn stijl is scherp, cynisch zelfs zo nu en dan, maar telkens met een fijn vleugje humor.
Kortom: prachtig!
Grijp de unieke kans en kom kennis maken met deze auteur.
Het boek kun je zowel hier bestellen als bij de boekhandel.