Lees je Kroatisch?

Speciaal voor onze lezers Kroatisch in Nederland en Vlaanderen hebben wij een selectie boeken in het Kroatisch te koop. Hier is het overzicht van een deel van de collectie. Dit kunnen originelen zijn van de Nederlandse vertalingen van boeken uitgegeven door KLIN die soms gewoon in Kroatië bij de boekhandels liggen, maar je vindt er ook unieke exemplaren die inmiddels ook in Kroatië moeilijk verkrijgbaar zijn. Persoonlijk geloof ik (Sanja Kregar) niet in het verjaren van goede boeken. In tegendeel, ik vind dat ze hun waarde behouden als documenten van een tijd. Zo zijn fragmenten uit sommige van die boeken opgenomen in de anthologie van het Kroatische vertelproza ‘Voetbal, engelen, oorlog’ uit 2013, die op haar beurt ook is uitverkocht.

We hebben ook goede Kroatische boeken te koop die nog niet zijn vertaald. Voor een volledig overzicht van Kroatische titels die op dit moment voorradig zijn, kun je het beste rechtstreeks contact met ons opnemen.


Neem ook voor bestellingen contact met ons op (hier) omdat deze boeken niet in de webshop zijn opgenomen. Voor verzenden binnen Nederland betaal je € 3,50 als bijdrage aan portokosten.

Je kunt ons ook op de Kroatische webpagina’s van KLIN volgen hier.