Onze nieuwsbrief is weer uit

26 april 2018

Het kinderboek over grotten en karst (weten alle volwassenen wel wat dat is?), toegankelijk geschreven door de geoloog Damir Lacković en speels geïllustreerd door Trpimir Vedriš, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar als kijk- en voorleesboek en voor kinderen die al zelfstandig lezen om er zelf mee aan de slag te gaan. Tenslotte is er verdiepingsstof toegevoegd, dat in de tekst goed is te onderscheiden van de rest, voor kinderen tot aan het einde van de basisschool.

Te koop in webshop van KLIN en in alle boekhandels aangesloten op het Centraal Boekhuis.

Uiteraard is er ook nieuws voor volwassene lezers van KLIN: de aankondiging van een theaterpremière die tot stand is gekomen mede dankzij KLIN en een afscheid van een markante boekenverkoper. Lees hier op je gemak verder.

Ken je de nieuwsbrieven van KLIN? Ze komen acht keer per jaar uit en staan vol  van onze activiteiten en plannen. Met een aantal vaste rubrieken, een editorial en artikelen over nieuws in Kroatische literatuur. Zoals bij voorbeeld de serie Voor jou gelezen met onze selectie van goede boeken die verschijnen in Kroatië.

Vind je onze nieuwsbrieven leuk of heb je suggesties? Laat het ons weten!