Onze nieuwsbrief is weer uit

26 april 2018

Het kinderboek over grotten en karst (weten alle volwassenen wel wat dat is?), toegankelijk geschreven door de geoloog Damir Lacković en speels geïllustreerd door Trpimir Vedriš, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Te koop in webshop van KLIN en in alle boekhandels aangesloten op het Centraal Boekhuis.

Uitgebreider over dit en ander nieuws lees je hier.

 

Met de nieuwsbrieven van KLIN houden we je voortdurend op de hoogte van onze activiteiten en plannen. Je treft er een aantal vaste rubrieken zoals

  • Wist je dat (met korte berichten over nieuwe ontwikkelingen en Save the dates van toekomstige evenementen)
  • In de volgende nummers (aankondigingen van artikelen in de komende nieuwsbrieven)
  • Verwacht (nieuwe uitgaven, vertalingen uit de Kroatische literatuur)
  • Verschenen (bestaande uitgaven in gedrukte vorm of e-books) en waar deze verkrijgbaar zijn
  • Door middel van langere artikelen in de reeks Voor jou gelezen kun je nader kennis maken met onze selectie van goede boeken die verschijnen in Kroatië. (Met onze huidige werkwijze geven wij gemiddeld twee nieuwe titels per jaar uit. Dat is maar een topje van de ijsberg geheten Kroatische literaire productie.)
  • Hoe is het met is een serie waarin je de schrijvers uit het fonds van KLIN en andere betrokkenen, waar eerder over is gepubliceerd, kunt volgen

En dit zijn alleen de vaste rubrieken. Elke nieuwsbrief begint uiteraard met een editorial en bevat minstens nog een uitgebreider artikel.

Vind je onze nieuwsbrieven leuk of heb je suggesties? Laat het ons weten!