Vijf jaar geleden

6 juni 2018

Ruim vijf jaar geleden vond het eerste evenement van KLIN plaats. Was jij er toen ook? Weet je nog waar het om ging? In de nieuwsbrief van juni blikken wij er kort op terug. Uiteraard blikken wij ook vooruit. Deze maand staan er maar liefst twee evenementen, waar KLIN aan meedoet, op het programma. Je kunt het nog eens nalezen in de nieuwsbrief van juni (hier).

Retraite

Daarna trekken wij ons weer terug, naar de rustige wateren van vertalen en maken van boeken. Ook de hoofdpersoon in onze volgende roman trekt zich terug, naar een afgelegen plek op een eiland, met een oude ezel als gezelschap. We schreven al eerder over dat boek in de rubriek Voor jou gelezen, zie hier. Met een beetje mazzel lukt het om het boek nog dit jaar uit te geven.

Terug naar nu: aanstaande vrijdag is de Nederlandse première van de komedie De pop van de Kroatische schrijver Miro Gavran. Het volledige programma van de avond vind je op de website van het project Magische Grenzen. De pop is ingebed in een drieluik over vrijheid, identiteit en integratie in Nederland. Het zijn stuk voor stuk alleszins interessante en actuele onderwerpen waar je als bezoeker volop kunt meepraten. Ook als je de Nederlandse taal niet machtig bent.

Boekpresentatie

Verderop deze maand staat nog een boekpresentatie op het programma. Lees het op je gemak door in de nieuwsbrief hier.
Toegang is gratis. Borrel na afloop.

Van harte welkom!